Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

ALICJA Pokoje gościnne

Adres obiektu Tartaczna 6, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Kasina
Dodano: 2015-08-16
Pobyt od: 2015-08-12 do 2015-08-15
 
 
    

Obiekt godny polecenia. Mili gospodarze a pokoik choć malutki bardzo funkcjonalnie urządzony.


 
 

Wiesława i Marian
Dodano: 2014-10-26
Pobyt od: 2014-09-06 do 2014-09-14
 
 
    

Jesteśmy stałymi gośćmi pokoi Alicja. Jest idealnie położonym dla nas obiektem biorąc pod uwagę każda porę roku. Spędziliśmy juz nawet kilka razy święta z rodziną w Wiśle, które pani Radka nam wspaniale zorganizowała. Właściciele są bardzo pomocni i mili. Przywiazalismy się do tego miejsca i ludzi. Pozdrawiamy właścicieli i do zobaczenia znów.


 
 

Ewa i Marcin
Dodano: 2014-01-19
Pobyt od: 2014-01-15 do 2014-01-19
 
 
    

Pokoje czyste i dobrze wyposażone, kuchnia dobrze wyposażona i funkcjonalna. Ładna i cicha okolica blisko do stoku.Właściciele mili i pomocni. POLECAM


 
 

Krysia
Dodano: 2013-12-09
Pobyt od: 2012-12-26 do 2012-12-27
 
 
   

Wszystko zgodne z opisem. Czysto, ciepło i miło spędziliśmy czas. Polecam!


 
 

Marek K. z Katowic
Dodano: 2013-08-16
Pobyt od: 2013-08-12 do 2013-08-15
 
 
 

Jako jedyni przyjęli mnie jako jedną osobę w pokoju 2-os., w przeciwieństwie do innych kwater. Bardzo mile wspominam tam pobyt, gospodarze super, kuchnia w pełni wyposażona, pokoje eleganckie, czyściutkie jak i w ogrodzie, gdzie można mile i w ciszy spędzić czas, jak również pogrilować. POLECAM singlom, naprawdę warto. Nie będziecie żałować. Ja wracam we wrześniu.


Marek K. z Katowic - opinia o obiekcie ALICJA Pokoje gościnne Marek K. z Katowic - opinia o obiekcie ALICJA Pokoje gościnne
 
 

Krzysiek
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-21
 
 
    

Przestronne pokoje,wszystko lśni ,łazienki idealne ,parking na posesji zamykany na noc.A kuchnia można ugotowac pełny obiad.Właściciele są bardzo przyjazni,mili i sympatyczni,pomocni Bardzo polecamy my na pewno tam wrocimy(a cena rewelacja).poprostu warto tam pojechac,jest super!!!ps.pozdrowienia dla włascicieli było super spedzic u panstwa czas.


 
 

Iza
Dodano: 2013-07-07
Pobyt od: 2013-07-06 do 2013-07-07
 
 
  

Modnie urządzone pokoje z łazienkami,kuchnia na parterze,dla dzieci huśtawka i trampolina.Wielka atrakcja SAUNA cena 30zł za godz.niestety nie miałam okazji skorzystać ale...następnym razem :)


 
 

Styczeń Tomasz
Dodano: 2013-01-02
Pobyt od: 2012-12-29 do 2013-01-02
 
 
    

Czysto , miło, przyjemnie właściciele bardzo mili okolica bardzo spokojna , wszystko zgodnie z opisem oferty POLECAMY.Goscie z Sosnowca.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie